Помощ

Общи въпроси
Поръчки Ваучери Плащания

Какво е Groupidon.bg?

Groupidon.bg е иновативна интернет платформа, която всеки ден публикува ексклузивни оферти на страхотни цени. С Groupidon.bg получавате невероятни отстъпки от 50% и 80%, които не би било възможно да получите сами при търговските ни партньори.

Ние предлагаме най-разнообразните оферти на пазара - предложения за ресторанти и клубове, хотели, фитнес центрове, студиа за красота, екстремни спортове, театрални постановки, екскурзии и всевъзможни други забавления и приключения.

Как е възможно да има такава отстъпка?

Възможно е със силата на груповото пазаруване. Всеки ден Groupidon.bg публикува горещи оферти в 10 различни града. Потребителите от съответния град могат да се възползват от офертите, като ги закупят чрез Groupidon.bg. Целенасочената реклама на предлаганата от бизнеса услуга или продукт, чрез публикуването им в сайта, генерира множество продажби. Това от своя страна дава възможност на търговеца да осигури голямата отстъпка.

Как става заплащането на офертите?

Заплащането може да се извърши в брой (от каса на Изипей АД), по банков път, от банкомат, както и с банкова карта по електронен път през страницата на Groupidon.bg, и др. Повече информация за плащанията можете да намерите тук.

Как можете да следите новите оферти?

Най-добрият начин да следите офертите е всеки ден да проверявате страницата на Groupidon.bg, за да се информирате за новите ни предложения. Освен това можете да се абонирате, като ни оставите email-а си, за да получавате своевременно информация за новите оферти, напълно безплатно.

Имате бизнес и искате да предложите отстъпка чрез Groupidon.bg

Екипът на Groupidon.bg постоянно търси нови и интересни услуги, които да предложи на потребителите си. Промотирането на Вашия бизнес с Groupidon.bg ще Ви донесе сигурни клиенти, които веднъж заплатили услугата, която предлагате с отстъпка, ще дойдат на място, за да я използват. Каква част от тях ще станат Ваши лоялни клиенти зависи само и единствено от Вас. За да предложите Ваша услуга на нашите потребители, посетете раздела За Бизнес Партньори.