За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Монопектакъл на Димитър Марков "Семьон" на 23 Юли, в двора на ПМГ "Д. Чинтулов" и ЕГ "Захари Стоянов"

Ако обичате вълнуващо разказани истории, елате в Драматичен театър "Стефан Киров" и ще видите необичайната съдба на Семьон. По разказите "Семьон" и "Осминка" от Андрей Платонов.

Монопектакълът на Димитър Марков "Семьон" на 23 Юли от 20:30ч, в общия двор на ПМГ "Д. Чинтулов", ЕГ "З. Стоянов" и ПГХТ "Неделчо Неделчев" 5 лв Разграбено

Повече за представлението:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 23 Юли 2020 (Четвъртък).
  • Не е необходимо да разпечатвате ваучера. Необходимо е да покажете неговия QR код преди началото на спектакъла, за да бъдете допуснати до събитието.
  • Монопектакълът на Димитър Марков "Семьон" се играе на 23 Юли (Четвъртък) от 20:30ч, в в общия двор на ПМГ "Д. Чинтулов", ЕГ "З. Стоянов" и ПГХТ "Неделчо Неделчев".
  • Офертата не важи за конкретно място, гостите се настаняват според моментната заетост.
  • При лошо време постановката ще се играе във фоайето на Драматичен театър "Стефан Киров".
  • Всички други глобални условия на Groupidon.bg
Задай въпрос

Осигурено от Драматичен театър "Стефан Киров"

Театралните традиции в Сливен започват преди 140 години, когато в града се открива първата театрална сцена. През 1918г се създава първата професионална театрална трупа в читалище "Зора". Драматичен театър "Стефан Киров" е професионален държавен театър от 50 години. През 2008г театърът чества своята 90-годишнина.

Галерия

Сливен, В общия двор на ПМГ "Д. Чинтулов", ЕГ "З. Стоянов" и ПГХТ "Неделчо Неделчев" 044/ 62 ** ** (скрит) 23 Юли: 20:30ч.
Офертата е осигурена от ДТ "Ст. Киров", ЕИК: BG000582878, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 07.07.20 до 22.07.20.
Монопектакъл на Димитър Марков "Семьон" на 23 Юли
Топ цена: 5лв

Активни промо оферти:

Виж всички оферти