Не изпускай невероятните оферти в Groupidon.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Грижа за домашния любимец! Ехографско изследване на коремни органи, плюс прилагане на препарат срещу външни паразити

Погрижете се за любимото си същество - домашния любимец! Грабнете ваучер за специалното предложение на Sofia Vet Service!

Ехографско изследване на коремни органи на домашен любимец, плюс прилагане на препарат срещу външни паразити 32 лв вместо 65 лв Грабни

Профилактиката на болестите на коремните органи при домашните любимци чрез ехографско изследване почти отсъства в България. Това изследване има голямо значение по отношение на ранното откриване на редица изменения и състояния по вътрешните органи, преди щетите по тях да са станали необратими.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 14 Май до 14 Юни 2019г.
  • Не е необходимо предварително запазване на час. Клиентите се обслужват според заетостта на обекта.
  • Един ваучер е за един домашен любимец до 10кг - котка, порче или куче от всички размери. Възрастта на пациента не е ограничителен фактор.
  • За любимец над 10кг се доплаща на място 2лв, а ако е над 20кг - 4лв.
  • Всички други глобални условия на Groupidon.bg
Задай въпрос

Осигурено от Sofia Vet Service

В клиника Sofia Vet Service ще откриете д-р Георги Кръстев - ветеринарен лекар, завършил Ветеринарно - медицинския факултет към Лесотехническия университет в София през 2008. Малко след това започва да работи по специалността си.
В работата си най-силно харесва това, че има възможността да окаже помощ и да облекчи нечие страдание.

Именно желанието му да е от полза го подтиква да предлага помощ на собствениците на домашни любимци. Чрез него, едновременно със защитата срещу външните паразити, често пренасящи заразни болести, клиентите имат възможността да получат яснота и за състоянието на вътрешните органи на любимците си. Подобна практика и профилактика в България отсъства, а значимостта ѝ е голяма по отношение ранното откриване на редица изменения и състояния по вътрешните органи, преди щетите по тях да са станали необратими.

"Надявам се това плахо начало да се превърне в стабилна основа за по-нататъшно развитие на отношенията ми с клиентите по такъв начин, че винаги да мога да нося здравословна полза за пациентите си."
Предложението е удачно за домашни любимци като: котки, порчета, кучета от всички размери. Възрастта на пациента не е ограничителен фактор.

Повече информация за Sofia Vet Service можете да откриете на адрес www.sofia-vets.net

Галерия

София, Красно Село, ул. Хризантема 16 0889 630 378 www.sofia-vets.net Понеделник - Петък: 12:00 - 19:30ч; Събота: 9:00 - 15:00ч и Неделя: 9:00 - 13:00ч.
Офертата е осигурена от КА - ВЕТ ЕООД, ЕИК: 201952019, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 14.05.19 до 02.06.19.
За домашния любимец! Ехографско изследване на коремни органи, плюс прилагане на препарат срещу външни паразити
Цена: 32 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
65 ЛВ
Промо отстъпка:
51 %
Спестяваш:
33 ЛВ

Още за разграбване:

Виж всички оферти