За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Театър под звездите! Комедията "Енергични хора" на 2, 3 или 4 Юли, на Лятна сцена в двора на Регионален исторически музей

Задава се краят на театрален сезон 2018 - 2019г. Вече традиционно за шеста поредна година Драматичен театър "Гео Милев" закрива сезона с представления на открито сред прохладата и очарованието на Лятна сцена Лапидариум в двора на Регионален исторически музей!

Комедията "Енергични хора":

Варианти на офертата:
На 2 Юли от 21:00ч 12 лв Разграбено
На 3 Юли от 21:00ч 12 лв Разграбено
На 4 Юли от 21:00ч 12 лв Разграбено

Повече за постановката:
--
от Василий Шукшин

Режисьор: Николай Урумов
Сценография и костюми: Кирил Наумов
Музикална картина: Иван Стоянов
Участват: Михаил Билалов (гост), Галя Александрова, Ивалин Димитров, Христофор Недков, Цветомир Черкезов, Георги Райчев, Кольо Стайков, Светла Тодорова.

Във време на корупция и измами, една жена e уморена от "бизнеса" и разгулния живот на своя мъж и неговите приятели. Тя решава да разбули действителността и да разкрие същността на тези "енергични мошеници", но разбира, че истината не винаги е най-доброто решение!

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 2 Юли до 4 Юли 2019г.
  • Ваучерът не е билет и трябва да се замени за такъв на Билетна каса в централното фоайе (в сградата на театъра) в рамките на работното време на касата. Не е необходимо да разпечатвате ваучера си, но е задължително да представите неговите номер и секретен код.
  • В деня на спектакъла може да замените ваучера за билет и на входа на Лапидариум - от 20:00 до 21:00ч.
  • Комедията "Енергични хора" ще се представи на 2, 3 и 4 Юли (Вторник, Сряда и Четвъртък) от 21:00ч, на Лятна сцена Лапидариум в двора на Регионален исторически музей - Стара Загора.
  • Офертата важи за място на 2 и 4 ред.
  • За допълнителна информация: 042/ 6** *** (скрит), 088 68* **** (скрит) (Билетна каса).
  • Всички други глобални условия на Groupidon.bg
Задай въпрос

Осигурено от Драматичен театър "Гео Милев"

Драматичен театър "Гео Милев" е водещ театрален институт в региона и акумулиращ център на културни събития с над 140-годишна история, от които над 95 са на професионално ниво.

Политиката на ДТ "Гео Милев" е ориентирана към отваряне и обогатяване на собствено културно пространство чрез привличането на публично известни и доказали се творци в създаването на собствена продукция, предоставяне сцената на гастролиращи театри и трупи, ефективно разпространение на собствена театрална продукция. Репертоарната политика поддържа жанрово разнообразие с балансирано присъствие на българска и световна драматургия.

Старозагорският театър е неизменна част от културното наследство и традиции на Стара Загора и региона, има сериозен дял в историята на българското театрално изкуство и амбиции да се заяви и превърне в активен участник в европейското културно сътрудничество.

Галерия

Още 7 снимки
Офертата е осигурена от ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ГЕО МИЛЕВ, ЕИК: 000804058, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 13.06.19 до 04.07.19.
Театър под звездите! Комедията "Енергични хора" на 2, 3 или 4 Юли
Топ цена: 12лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 57 пъти за 22 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти