За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Премиера на постановката "Мерак" по Николай Хайтов - на 2 Декември в Драматичен театър "Гео Милев"

Премиера на постановката "Мерак" по Николай Хайтов - на 2 Декември

Драматичен театър "Гео Милев" ви кани да се пренесете в Родопите с едно страхотно представление по Николай Хайтов - за големите неща от живота!

Постановката "Мерак" на 2 Декември от 19:00ч, на Голяма сцена 14 лв Разграбено

Повече за представлението:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 2 Декември 2019 (Понеделник).
  • Ваучерът не е билет и трябва да се замени за такъв на билетната каса в централното фоайе на Драматичен театър "Гео Милев", в рамките на работното ѝ време. Не е необходимо да разпечатвате ваучера си, но е задължително да представите неговите номер и секретен код.
  • В деня на спектакъла ваучерът може да бъде заменен до 19:00ч.
  • Постановката "Мерак" ще се играе на 2 Декември (Понеделник) от 19:00ч, на Голяма сцена в Драматичен театър "Гео Милев"
  • Офертата важи за място на партер (1 и 2 ред) и I балкон (3 ред).
  • Всички други глобални условия на Groupidon.bg
Задай въпрос

Осигурено от Драматичен театър "Гео Милев"

Драматичен театър "Гео Милев" е водещ театрален институт в региона и акумулиращ център на културни събития с над 140-годишна история, от които 100 са на професионално ниво.

Политиката на ДТ "Гео Милев" е ориентирана към отваряне и обогатяване на собствено културно пространство чрез привличането на публично известни и доказали се творци в създаването на собствена продукция, предоставяне сцената на гастролиращи театри и трупи, ефективно разпространение на собствена театрална продукция. Репертоарната политика поддържа жанрово разнообразие с балансирано присъствие на българска и световна драматургия.

Старозагорският театър е неизменна част от културното наследство и традиции на Стара Загора и региона, има сериозен дял в историята на българското театрално изкуство и амбиции да се заяви и превърне в активен участник в европейското културно сътрудничество.

Галерия

Стара Загора, Център, бул. Митрополит Методий Кусев 28 042/ 6** *** (скрит), 088 68* **** (скрит) (Билетна каса) Понеделник - Петък: 10:00 - 13:30 и 15:00 - 18:00ч (каса).
Офертата е осигурена от ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ГЕО МИЛЕВ, ЕИК: 000804058, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 20.11.19 до 02.12.19.
Премиера на постановката "Мерак" по Николай Хайтов - на 2 Декември
Топ цена: 14лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 9 пъти за 13 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти